przedmiotem oferty jest:
Staub Forma do pieczenia 23 cm, czarny
Forma do pieczenia chleba i ciast marki STAUB jest idealnym żeliwnym naczyniem zarówno dla amatorów, jak i profesjonalnych piekarzy. Jej żeliwna konstrukcja równomiernie rozprowadza ciepło, pozwalając na doskonałe wypieczenie, puszystość w środku i chrupiącą skórkę. Jest to również bardzo trwały materiał, który zapewnia długowieczność nawet przy intensywnym użytkowaniu. Dwa uchwyty ułatwiają obsługę, a emaliowane wnętrze ułatwia wyjmowanie gotowego wypieku i sprawia, że czyszczenie jest dziecinnie proste.
Forma do pieczenia Staub ma brzegi o długości 23 cm, szerokości wewnętrznej 11,5 cm i wysokości 7,5 cm. Jego całkowita długość wraz z rączkami to 28,5 cm. Ma pojemność 1,56 litra. Idealnie nadaje się do wypieku średniej wielkości ciast, pieczywa, a nawet do stylowego podawania deserów, takich jak lody. Podawaj z piekarnika na stół, aby uzyskać wspaniały wystrój i efekt wow.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Doskonała do wypieku pieczywa, ciast i serwowania deserów
- Żeliwna konstrukcja zapewnia długowieczność i równomierne rozprowadzanie ciepła
- Nadaje się do wszystkich źródeł ciepła, także indukcyjnych
- Emaliowane wnętrze ułatwia czyszczenie i zapobiega przywieraniu potraw
- Przenośna i łatwa w użyciu z dwoma bocznymi uchwytami
- Kod produktu: 405010460
- Kolor: Czarny
- Materiał: Żeliwo
- Rodzaj powłoki: Emaliowana
- Powłoka nieprzywierająca: Tak
- Uchwyt: Żeliwny
- Indukcja: Tak
- Przystosowanie do piekarnika: Tak
- Czyszczenie przy użyciu zmywarek: Tak
- Gwarancja: 30 lat
- Wymiary opakowania [mm]: 320 x 140 x 110
- Ciężar [kg]: 2.5
- Kraj pochodzenia: FR
- Producent: Staub
- Podstawowy kod kreskowy EAN i symbol producenta: 3272340029554 | 405010460 | 40501-046-0
------------------------------------------------------------------ zdjęcia przedstawiają przykładową aranżację ------------------------------------------------------------------
Unikatowy symbol produktu: >>> 405010460 | 3272340029554
---------------------------- zdjęcia przedstawiają przykładową aranżację ----------------------------