W przypadku rozbieżności pomiędzy parametrami produktu na górze strony aukcji a opisem poniżej
Prosimy kierować się opisem umieszczonym przez nas przy zdjęciu
Autorzy: Berger, Stanisław [redakcja]
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne [PWE]
Miejsce i rok: Warszawa 1982
Wydanie: dwudzieste czwarte
Oprawa: twarda z obwolutą
Ilość stron: 800 + ilustracje
Format: 172 x 248 mm
ISBN: 832080275X / 9788320802757
Stan: dobry, obwoluta z otarciami, przybrudzeniami, podniszczonymi krawędziami i śladami po przygięciach (zwłaszcza skrzydełek), blok książki trochę przybrudzony, niewielki ślad po dawnym zamoczeniu w dolnym rogu przy grzbiecie ok. 30-35 pierwszych kartek (nieznaczne pofalowanie), tylna wyklejka z nadpęknięciem na łączeniu okładki i bloku książki na ok. 2 cm
Dodatkowe informacje:
SPIS TREŚCI - główne rozdziały:
- Zasady żywienia
- Organizacja pracy i wyposażenie kuchni
- Przechowalnictwo domowe
- Racjonalne jadłospisy
- Organizacja przyjęć
- Żywienie dzieci
- Żywienie dietetyczne
- Nasze potrawy [str. 231-760]
- Indeks analityczny
- Indeks alfabetyczny