Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym (np. piksele, SDK) oraz przetwarzaniu Twoich danych osobowych (między innymi unikalne identyfikatory, dane przeglądarki), możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz. Administratorem Twoich danych osobowych będzie Allegro a w niektórych przypadkach nasi partnerzy (10 partnerów), w tym tzw. “Zaufani Partnerzy IAB Europe” (2 partnerów). Informacja o celach przetwarzania danych osobowych przez naszych partnerów znajduje się w ich politykach ochrony prywatności.
Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich. Spersonalizowane reklamy i treści, pomiar reklam i treści, badanie odbiorców i ulepszanie usług. Zapewnienie bezpieczeństwa, zapobieganie oszustwom i naprawianie błędów. Dostarczanie i prezentowanie reklam i treści. Zapisanie decyzji dotyczących prywatności oraz informowanie o nich. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł. Łączenie różnych urządzeń. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie.
Twoje dane personalne przetwarzamy również w celu ułatwiania korzystania z naszych stronCele przetwarzania szczegółowo opisane są w ustawieniach dostępnych pod przyciskiem: “ZMIENIAM ZGODY” i w Polityce plików cookies.Zgodę wyrażasz dobrowolnie i jest ważna 12 miesięcy. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
- 50,00 zł
- Sporządzanie potraw i napojów ZBIÓR ZADAŃ T.6
- 60,99 zł z dostawą
- 37,35 zł
- Żywienie i usługi gastronomiczne cz.1 Kwal. Tom 6
- darmowa dostawa
- 34,99 zł
- Sporządzanie potraw i napojów cz. 1 HGT.02 TG.07
- 45,98 zł z dostawą
Sporządzanie ekspedycja potraw i napojów T.6 (6494475554)
Sprzedający www_ksiegarz_pl
poleca 96,70%
|
146
Opis
9/16 BK Wystawiamy paragon lub fakturę VAT
OFERTA SKŁADA SIĘ Z : 4 przedmiotÓW
SPORZĄDZANIE NAPOJÓW I POTRAW
TOWAROZNAWSTWO I PRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI
KWALIFIKACJA T.6.1
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Zakres:
1. część kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności)
Podręcznik do nauki:
metod oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych,
zasad przechowywania artykułów spożywczych.
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW I POTRAW
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 1
KWALIFIKACJA T.6.2
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH/ KUCHARZ
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW I POTRAW
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 2
KWALIFIKACJA T.6.2
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH/ KUCHARZ
Podręcznik do nauki:
sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych,
przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
SPORZĄDZANIE I EKSPEDYCJA NAPOJÓW I POTRAW
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA CZĘŚĆ 3
KWALIFIKACJA T.6.2
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH/ KUCHARZ
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
REGULAMIN AUKCJI - w ZAKŁADCE ,,informacje dla sprzedającego'' - KUPUJESZ - AKCEPTUJESZ
WYPEŁNIJ FORMULARZ PŁACĘ - NIEZALEŻNIE OD FORMY PŁATNOŚCI
DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 1399 1000 0023 2473 1468
biuro@najbar.pl
TEL 32 219 23 93 lub 32 327 74 72
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.