Spód do pizzy (KETO / LC)
Piekarnia KIEŁTYKA
Spód do pizzy o średnicy 21 - 22 cm. Wypieczony w 90% abyś spokojnie mógł zapiec na nim Twoje ulubione składniki i serrrr!
Ciasto na bazie białka pszennego i mąki migdałowej, grubość 5 - 8 mm miękkie i puszyste.
Termin trwałości 10 dni
Pakowane w VAC
Masa netto 250 g (w całym spodzie tylko 14 g węglowodanów!)
składniki: białko pszenne, mąka migdałowa, drożdże, inulina, woda, olej rzepakowy, sól
Wartości odżywcze:
Wartość energetyczna 295 kcal
Tłuszcze 11,75 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,45 g
Węglowodany 5,7 g
w tym cukry 1,7 g
Błonnik 5,2 g
Białko 34 g
Sól 0,4
- Kod producenta: