Sos sojowy Tamari Double BIO 150 ml
Tradycyjnie wytwarzany japoński sos sojowy bez pszenicy i glutenu. Podwójna moc, dojrzewający w drewnie cedrowym.
Produkt
BIO:
Tak
Produkt
BEZGLUTENOWY:
Tak
Produkt
WEGETARIAŃSKI:
Tak
Produkt
WEGAŃSKI:
Tak
Pochodzenie:
Wielka Brytania
Skład:
ziarna soi* (46%), woda, sól morskat, mirin* (słodki ryż*, woda, ryż uprawny*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temp. Od 10 do25°C.
Alergeny:
soja Wartość odżywcza produktu na 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal):
832 kJ/ 196 kcal
Węglowodany (g):
34
W tym cukry (g):
1,8
Tłuszcz (g):
0,2
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g):
<0,1
Błonnik pokarmowy (g):
1,7