SOS SOJOWY SHOYU MNIEJ SOLI BIO 250 ml - LIMA
SKŁADNIKI woda, soja*, pszenica*, sól morska, alkohol*, ocet*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, Koji (A.oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania , najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracił charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami , w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 424 kJ/101 kcal Białko - 10,4 g Węglowodany - 4,9 g, w tym cukier - 0,4 g Tłuszcz - 0,1 g Błonnik - 0,8 g Sól - 10,2 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt zawiera gluten, soję.
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6
LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)
Delikatesy BIO/Sosy/Sojowe (shoyu, tamari, teriyaki)
Waga : 0.49 kg
Koszt wysyłki nie powinien przekraczać do 30 kg - 15 zł., jeżeli przy większym zamówieniu system wylicza błędnie koszty wysyłki prosimy o kontakt.
Wysyłki realizujemy w poniedziałki, środy i piątki.
Zamówienia zrobione do godz.20 w sobotę wysyłamy w poniedziałki, zamówienia zrobione do godz.14 we wtorek wysyłamy w środy i zamówienia zrobione do godz.14 w czwartek realizujemy w piątek.