Sos sojowy shoyu łagodny BIO 2,5 l (terrasana)
Opis produktu
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez co najmniej 18 miesięcy. Idealny jako przyprawa do sushi, zup, sosów, warzyw, mięsa i dań z owoców morza. Produkt pasteryzowany.
Wartość odżywcza w 100 g produktu Wartość energetyczna (kj/kcal) 264kJ/62kcal Tłuszcz 0,1 w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 Węglowodany 6,2 w tym cukry 0 Błonnik 0,7 Białko 8,8 Sól 12 Skład
woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, fermentowana koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
- Długość towaru w centymetrach: 15,3
- Szerokość towaru w centymetrach: 11,5
- Wysokość towaru w centymetrach: 20,3
- Wegetariański: tak
- Wegański: tak
- Certyfikat BIO: tak
- Waga gabarytowa w gramach: 550
- Kod producenta: 8713576008791