Sos pomidorowy pikantny BIO 340 g
Sos pomidorowy pikatny, powstał z pomidorów dojrzewających we włoskiej prowincji Cremona. Przetwarzany bez dodatku cukru. Pasteryzowany.
Produkt
BIO:
Tak
Pochodzenie:
Włochy
Skład:
pomidory* 94%, warzywa w różnych proporcjach* 4,7% (marchew*, cebula*, SELER*), sól morska, bazylia*, chili* 0,5%, papryka czerwona*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Alergeny:
seler Wartość odżywcza produktu na 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal):
118/28
Węglowodany (g):
4,2
W tym cukry (g):
3,5
Tłuszcz (g):
<0,5
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g):
<0,1
Błonnik pokarmowy (g):
2,6