SOLGAR PIEPRZ KAJEŃSKI 100 KAPSUŁEK
DATA WAŻNOŚCI 03/2024
Cechy charakterystyczne produktu:
- wspomaga odchudzanie.
DATA WAŻNOŚCI 03/2024
Pieprz kajeński znany jest wszystkim miłośnikom pikantnych dań, ale to nie jedyna jego zaleta. Naukowcy udowodnili, że przyczynia się on do redukcji masy ciała.
Solgar od początku swojego istnienia szuka w naturalnych składnikach odpowiedzi na potrzeby człowieka. Doskonałe, świeże rośliny wybiera się w oparciu o ścisły zestaw kryteriów, takich jak pochodzenie geograficzne surowca, autentyczność gatunku i cechy surowca.
Nie inaczej jest z Pieprzem Kajeńskim, do produkcji którego wykorzystaliśmy owoce Capsicum annuum. W każdej kapsułce roślinnej znajduje się 520 mg nieprzetworzonego sproszkowanego pieprzu. Dzięki temu jesteśmy pewni, że w naszej szklanej butelce znajdziesz produkt wysokiej jakości.
SKŁADNIKI
Porcja: 1 kapsułka
Ilość porcji w opakowaniu: 100
Opakowanie: 100 kapsułek
- Porcja zalecana do spożycia w ciągu dnia (1 kapsułka) zawiera:
- Pieprz kajeński (owoce) (Capsicum annuum) z nieprzetworzonego sproszkowanego pieprzu kajeńskiego – 520 mg
Składniki: pieprz kajeński (owoce) (Capsicum annuum) z nieprzetworzonego sproszkowanego pieprzu kajeńskiego, substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza.
ZASTOSOWANIE
Suplement diety przeznaczony do stosowania w celu wsparcia utraty kalorii. Suplement polecany w szczególności do walki z tłuszczem w okolicach brzucha, ud i pośladków.
ZALECANA DZIENNA PORCJA
Osoby dorosłe jedna (1) kapsułka dziennie, najlepiej w trakcie posiłku lub według wskazań lekarza. Nie przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Pieprz kajeński jest także znany jako papryka chili. Suplement diety nie jest substytutem zróżnicowanej diety. Zrównoważona dieta oraz zdrowy styl życia są ważne.
Kobiety w ciąży, matki karmiące oraz osoby zażywające leki lub chore powinny przed zażyciem skonsultować się z lekarzem.
INFORMACJA ALERGICZNA
Produkt bezglutenowy. Nie zawiera: pszenicy, produktów mlecznych, soi, drożdży, sztucznych substancji przedłużających trwałość, aromatów, barwników.