Serdecznie witamy na auakcjach Bioryneczek.
Sól himalajska – to nie byle jaka sól!
Na czym polega różnica między solą himalajską a solą kuchenną?
Przede wszystkim jest ona wolna od zanieczyszczeń i zawiera aż 84 substancje mineralne , elektrolity i pierwiastki – jest to ogromna liczba, biorąc pod uwagę fakt, że nauce znanych jest jedynie 118 pierwiastków. Swój różowy kolor zawdzięcza właśnie dużej ilości zawartych w niej minerałów, a konkretnie żelaza. Sól ta nie jest również w żaden sposób przetwarzana chemicznie. Mówi się o niej nawet, że jest najzdrowszą solą na świecie!
Ma ona ogromne znaczenie w kosmetyce, jest bardzo pomocna przy problemach z cerą, ale nie tylko! Możemy ją dodawać do potraw, kąpieli, robić inhalacje, a ona odwdzięczy się nam wieloma korzyściami zdrowotnymi!
Pomaga w leczeniu wielu chorób:
-Zwalcza bezsenność.
– Poprawia poziom cukru we krwi.
– Oczyszcza układ oddechowy.
– Zapewnia zdrowe zatoki.
– Powoduje zdrową równowagę pH w komórkach.
– Leczy reumatyzm i choroby stawów.
– Wzmacnia kości.
Waga: 500g
Termin: 2020
Kraj pochodzenia: Pakistan
Serdecznie polecamy zespół Bioryneczek.
Wystawiono za pomocą Sellingo