SOK Z GRANATU-DERENIA
100% NATURALNY SOK GRANATOWY I DERENIOWY
NIE ZROBIONY Z KONCENTRATU.
Bez dodatku cukru, barwników i stabilizatorów.
Wykonane ze świeżych gruzińskich owoców z ekologicznie czystego krajobrazu gruzińskich wiosek i lasów. Delikatna technologia produkcji 100% soku z granatu pozwala na zachowanie wszystkich witamin i minerałów.
Składniki: Sok z granatu 80%, sok z derenia 20%. Sok pasteryzowany.
Masa netto: 1000 ml
Wartość energetyczna: 62 Kcal/260 kJ
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
- tłuszcz 0 g,
- węglowodany 15.0 g,
- cukier 12.75 g,
- cholesterol 0 mg,
- białko 0 g,
- potas 154 mg,
- sód 6.46 mg
W naszych ofertach z pewnością znajdziesz coś dla siebie!
W naszej ofercie znajdziecie Państwo wszystko, czego szukacie. Oferujemy atrakcyjne produkty i tylko zdrową żywność.
- Herbata owocowa Misie Żelki: czarnego bzu i rabarbaru, miętowy, brzoskwiniowo-cytrynowy, malinowa z waniliną, cynamowo-pomarańczowa, imbirowo-cytrynowy
- Kawa ziarnista 100% Arabika o smaku: whisky i wiśnia, pomarańcza w karmelu, czekolada z rumem
- Suszone owoce bez cukru i niesiarkowane!!! całe owoce i polówki (figi, kaki/persymona, morele, melon, brzoskwinie, arbuz, czerwona śliwka, czereśnia, gruszki, pomidory, mango, ananas)
- Suszone owoce w czekoladzie (figi, morela)
- Sok NFC 14 rodzajów: z granatu, z borówki, z jeżyn, ze śliwki, z wiśni, mieszanki: z granatu i jeżyn, z granatu i buraka, z granatu-buraka-maliny, z granatu-buraka-śliwki, z granatu i wiśni, z granatu i jagody, z granatu-jagody-truskawka, z granatu-jagody-śliwka, z granatu i derenia
- Czurczhela bez cukru z włoskimi orzechami
- Liofilizowane owoce bez pestycydów (truskawka, melon, brzoskwinia, wiśnia, mandarynka, malina, borówka, czereśnia, porzeczka, agrest, burak, feijoa, winogrona)
- Ketchupy naturalny, sosy gruzińskie i ormiański bez konserwantów: Adzika, Satsebeli, Tkemali, Narsharab
- Herbata gruzińska bez pestycydów: czarna, zielona, owocowa, z cytryną, z liściami borówki, z miętą, z tymiankiem/macierzanka, z dzikiej róży, BIO.
- Dżemy/Konfitury: z orzecha włoskiego, z jeżyn, z malin, z wiśni, z truskawek, z czereśni, z figi, z dyni, z pigwy, z granatów
- Przetwory warzywny: liście winogrona, Imam, Pasta z bakłażanu, Okra, Buten, Jonjoli
- Przyprawy: Sól swańska, Adjika (adzika) sucha
- Kompoty z jeżyn, z brzoskwiń, z derenia, z pigwy