SOJA ZIARNO BIO 400G (7985096886)



Nie było ofert kupna

Zakończona o 22:44 dnia 19.04.2019 r.

Kategoria: Pozostałe
Lokalizacja: myszkow


Zobacz aktualne oferty
aktualne przedmioty sprzedającego

Parametry

oferta nr 7985096886


Opis

CO ZAWIERA ZIARNO SOI BIO ?

Soja EKO nadaje się do dań jednogarnkowych, warzywnych potraw czy też do sałatek. Oprócz tego dany produkt może świetnie wzbogacić smak kotletów czy potraw mącznych.

Niewątpliwą zaletą soi jest duża zawartość pełnowartościowego białka oraz nienasyconych kwasów tłuszczowych. Na korzyść tego produktu przemawia również obecność witamin z grupy B oraz składników mineralnych. Zatem korzystnie będzie zaopatrzyć się w ten produkt.

Składniki: ziarno soi z kontrolowanych upraw ekologicznych 100%.

Wartość odżywcza produktu

w 100 g

w 1 porcji 175 g*

Wartość energetyczna

1867 kJ/ 446 kcal

3267 kJ/ 781 kcal

Tłuszcz

19,94 g

34,9 g

w tym kwasy

tłuszczowe nasycone

2,88 g

5,04 g

Węglowodany

20,86 g

36,51 g

w tym cukry

7,33 g

12,83 g

Białko

36,49 g

63,86 g

Sód

0,002 g

0,0035 g

* 1 szklanka

ALERGENY WYSTĘPUJĄCE W ZIARNIE SOI BIO

  • Ryby i produkty pochodne: nie
  • Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne: nie
  • Jaja i produkty pochodne: nie
  • Zboża zawierające gluten: może zawierać*
  • Dwutlenek siarki i siarczyny: nie
  • Łubin i produkty pochodne: nie
  • Soja i produkty pochodne: tak
  • Gorczyca i produkty pochodne: nie
  • Mięczaki i produkty pochodne: nie
  • Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): nie
  • Nasiona sezamu i produkty pochodne: może zawierać*
  • Orzechy: może zawierać*
  • Skorupiaki i produkty pochodne: nie
  • Seler i produkty pochodne: nie

Informacja o alergenach: Informujemy, iż dany produkt może zawierać śladowe ilości alergenów* ze względu na sposób pakowania produktu w zakładzie produkcyjnym.

*Alergeny: pszenicę, gluten, soję, sezam, migdały, orzechy

JAK PRZECHOWYWAĆ ZIARNO SOI ?

Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.