Palenie Berbq BBQ Palacz Willing Dodaj Dymny Smak Do żywności Mięso Koktajle
Opis:
Wszystko naturalne: używaj prawdziwych naturalnych żetonów drewnianych, herbaty, ziół, przypraw, siana, suszonych kwiatów, doskonale nadaje się do zapiekania smażących smaków do jedzenia Z dala od sztucznego smaku i chemikaliów Po prostu ciesz się naturalnym i autentycznym wędzonym jedzeniem lub napojami
Profesjonalny system dymu zimnego: Nasz palacz infuzyjny produkuje zimny dym dla mięsa sous Vide, koktajle, warzywa, ser, łososia bez zmiany ich tekstury lub temperatury
Palenie pokarmowe w ciągu kilku minut - przenośny pałkarz daje dymny smak i aromat do jedzenia lub napojów w krótkim czasie Ładny gadżet do palenia dla szefa kuchni lub barmana
Kompaktowy i łatwy - Ten ręczny palacz jest zasilany przez 2 baterie AA (nie dołączone) Łatwy montaż i demontować Nadaje się do domowej kuchni, baru, restauracji lub użytku na zewnątrz jak grill, piknik, piesze wycieczki, wędkarstwo ECT
Konserwacja - Często pusta komorna nagrywania przenośnego pistoletu palenia Wytrzyj wilgotną szmatką i prawidłowo wysuszyć
Specyfikacja:
Materiał: stop aluminium, stop cynkowy, plastik
Rozmiar: ok. 90x55x110mm / 3.54x2.17x4.33inch.
Waga: ok. 330g.
Kolor czarny
Użyj operacji
Krok 1. Umieść jedzenie w pojemniku;
Krok 2. Uszczelnij pojemnik i włóż rurkę do palenia;
Krok 3. Umieść żetony do palenia i naciśnij przycisk zasilania;
Krok 4. Zapal proszek dymu i wypełnij pojemnik dymem;
Krok 5. Po paleniu przez pewien czas, wyjmij rurę, uszczelnij pojemnik i poczekaj, aż dym się osiadł, następnie palenie można zakończyć.
Pakiet zawiera:
1-osobowy palenie pistolet
1 sztuk wiórów drewnianych
1 sztuka węża
1 sztuka szczotka
1-częściowy śrubokręt
2 sztuki Ekrany filtra
1 sztuka instrukcja obsługi