UWAGA! Dostawa 5-6 dni roboczych!
Firma Borde jest znana od ponad 100 lat ze względu na swoją wiedzę i jakość swoich produktów.
Te smardze są rygorystycznie selekcjonowane i suszone, aby skoncentrować aromaty i zachować je na dłużej.
Prosta i naturalna technika, która pozwala ugotować grzyby tak, jakbyś właśnie były zebrane!
Zbierany od lutego do maja smardz jest jednym z rzadkich grzybów, o bardzo subtelnym orzechowym i lekko wędzonym smaku.
Sposób użycia :
Suszone grzyby namoczyć w letniej wodzie lub mleku przez 15 minut.
Odcedź i zanurz we wrzącej wodzie na 1 minutę.
Odcedź ponownie i użyj grzybów do wszystkich przepisów na makaron, risotto, omlety, mięso w sosie, warzywa smażone na patelni...
Opakowanie: słoik PET 100 g
Sposób przechowywania: w suchym, przewiewnym miejscu w temperaturze pokojowej
Skład: 100% smardze
Pochodzenie: pakowane we Francji z materiałów niepochodzących z Francji
MDD: 36 miesięcy