Smardze najczęściej goszczą jako składnik jajecznicy oraz dodatek do makaronów czy risotto. Doskonale komponują się również z omletami oraz jako składnik farszu do pierogów. Grzyby te stanowią także świetne uzupełnienie dań mięsnych oraz wegetariańskich. Doskonałym rozwiązaniem zastosowania smardzów jest przyrządzenie zupy.
* Warto pamiętać, że tylko zdrowy tryb życia i zrównoważony sposób odżywiania zapewniają prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
* W zakładzie pakowane są również: sezam, gorczyca, seler, produkty zawierające gluten, różne orzechy.
Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
* Produkt należy przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
* UWAGA - zdjęcie / wizualizacja produktu może odbiegać od aktualnego wyglądu.