SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ I JABŁKIEM BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALLOS
SKŁADNIKI
tłuszcze roślinne* (79 %) (olej palmowy*, tłuszcz z ziaren palmowych*, tłuszcz kokosowy*), olej słonecznikowy*, suszona cebula* (4 %), sól morska, suszone jabłka* (2 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne.
Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz: 89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 48 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 0,8 g
Sól: 2,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Przed spożyciem wyjąć z lodówki na ok. pół godziny.