Produkt do smarowania pieczywa z olejów i tłuszczów z ziaren i owoców (rzepaku, palmy, kokosa)
Rodzaj: Margaryna
Typ produktu: Naturalny
Przeznaczenie: Do pieczenia;Do smarowania;Do smażenia;Uniwersalne
Składniki: woda oleje i tłuszcze roślinne (rzepakowy z pierwszego tłoczenia - 25%, palmowy 12%, kokosowy 0,7%), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, polirycynooleinian poliglicerolu), masło z mleka (0,5%), sól (0,5%), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy (A,D,E), barwnik (karoteny)
Zawartość tłuszczu: 39 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 250 g
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 10 °C
Waga jednostkowa brutto: 0,27 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: Nazwa firmy: Bunge Polska Sp. z o.o.Ulica i numer: Niepodległości 42Kod pocztowy i miasto: 88-150 Kruszwica PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 90 op. zb. (DU)
Orzechy: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Soja i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Sposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 351 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1443 kJ
Wielkość porcji: 10 g
Zawartość białek: <0,5
Zawartość soli: 0,5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 39 g
Cukry: <0,5
Zawartość węglowodanów: <0,5
Witamina E (%RWS): 100 %RWS
Witamina A: 900 ?g/100g
Witamina D (%RWS): 150 %RWS
Witamina E: 6 mg/100g
Witamina D: 7,5 ?g/100g