SMAKI DZIEŃ DOBRY TVN NOWOŚĆ PREMIERA PREZENT (887366496)



Sprzedano za: 37,49 zł

Zakończona o 21:45 dnia 28.01.2010 r.

Lokalizacja: Marki


Zobacz aktualne oferty
aktualne przedmioty sprzedającego

Parametry

Rok wydania (xxxx)
2009
Okładka
miękka

oferta nr 887366496


Opis

 

Zapewniamy szybką i profesjonalną obsługę, pozwalającą na szybkie i bezpieczne zrealizowanie zakupów w naszej firmie. Dzięki takiemu podejściu do każdej transakcji, a także dzięki Państwa opiniom otrzymaliśmy status

 

 VIP

Szersze informacje dotyczące zakupu na naszych aukcjach znajdziecie Państwo na stronie
o mnie”.

 

 
Wyślij wiadomość
tel/faks
 (022) 781-36-94

Tomasz
 

0 501-724-956
gg 10294843
Patrycja
0 792-655-033

gg 2310734
Piotr
0 605-655-033
gg 2333116
 

 
   

 
 

 

  Smaki

  dzień dobry tvn 

 

ISBN:

9788361299844

język: polski
wydanie: 2009
kategoria:

kulinarne

wydawnictwo: G+J JAHR POLSKA

 

 

 

 

Witamy serdecznie na aukcjach firmy ELPAT - ogólnopolskiej sieci handlowej.

 

 

Posiadamy pełną ofertę wydawniczą

 

Smaki

dzień dobry tvn

wydanie 2009

368 stron

okładka miekka utwardzana

Codziennie rano program Dzień Dobry TVN gromadzi przed telewizorami olbrzymią widownię. Gorące tematy, ciekawi goście, znakomite porady i... pyszne potrawy. Tylko w tym programie Ryszard Kalisz przyrządził grillowane truskawki, a Małgorzata Foremniak podała przepis na Jesienną Kurę. W książce Smaki Dzień Dobry TVN Czytelnik znajdzie wiele przepisów, rozmowy z prowadzącymi program i z gotującymi na antenie, a także mnóstwo ?smacznych? ciekawostek. Odkryjemy także kulisy gotowania w studio telewizyjnym. Jeśli nie wiesz, co to prażucha, chcesz nauczyć się robić karnawałowe róże i dowiedzieć się, kto wymyślił słowo ?czekadełko? - koniecznie sięgnij po tę książkę! Dla widzów zasłuchanych w smakowite historie, dla tych, co nie nadążają za telewizyjnym kucharzem, który i tak zawsze będzie szybszy... I dla tych, co nie zdążyli spisać składników, proporcji, czasu marynowania i temperatury pieczenia. Dla Was wszystkich mamy właśnie książkę Smaki Dzień Dobry TVN. Poczujcie się tak pysznie, jak my codziennie w Dzień Dobry TVN... Remik Maścianica [producent programu] Dzięki temu programowi odkryłam seler. To zwyczajne warzywo, które dotąd lekceważyłam, za co je serdecznie przepraszam. Dorota Wellman Nie przepadam za kulinarnym masochizmem. Z ostrych tematów wolę swoją narzeczoną, niż cokolwiek na talerzu. Lubię, kiedy jedzenie jest dobrze przyprawione, ale jeśli po ugryzieniu kęsa oczy zachodzą mgłą, (? nie jestem pewna tego przecinka) a na czoło występuje zimny pot, to dla mnie znak, że chyba ktoś przedobrzył. Marcin Prokop Gościł u nas kiedyś w programie pewien irlandzki kucharz, który prezentował kuchnię mocno eksperymentalną. Nie smak potraw zapadł mi w pamięć, ale sam sposób myślenia o gotowaniu. Poszukiwanie nowych sposobów na to, żeby zaskakująco zestawiać smaki. Jolanta Pieńkowska

i historii.

pieknie wydana książka idelana na prezent  

 

 - zobacz całą ofertę

 



 



 

czarnni-biała fotografia

okiem fotografa

blondynka na czrnym lądzie

rafy świata

kulinarne

przewodniki 

Beata Pawlikowska

podróże z dziećmi 

 

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.