Skrobka dorosiowa JAPONKA 25 cm
Skrobka/ packa z miękkiej stali nierdzewnej z wygodnym uchwytem. Służy do idealnego wygładzenia powierzchni kremu i lukru. Szeroka i wysoka szpatuła ułatwia wygładzenie powierzchni i boków tortu. Zakończenie szpachli pozwala zachować kąt prosty pomiędzy podstawą, a bokami tortu.
Posiada idealnie prosty brzeg. Pięknie wyrównywana krem na torcie, warstwy tynku maślanego czy ganache.
Można myć w zmywarce, osuszyć po umyciu.
Przed pierwszym użyciem należy umyć skrobkę płynem do naczyń w ciepłej wodzie.
Skrobka z podziałką JAPONKA 25 cm
Producent: Dorosiowe Ranty
Materiał: stal nierdzewna
Wysokość: 25 cm
Szerokość: 13 cm
Grubość: 0,5 mm
- waga opakowania: 0.5
- UPC: 2300303