☑️ Receptura wyrobów jest tak dobrana i tak skomponowana iż nie zawiera konserwantów. Konserwuje ocet i sól oraz prawidłowo prowadzony proces technologiczny. Pozostałe składniki to warzywa również tak dobrane aby zadowolić podniebienia klientów. W zakładzie prowadzony jest stały wewnętrzny nadzór nad procesami produkcji oraz państwowych instytucji kontrolnych.
☑️ W trosce o zdrowie klientów wykonywane są badania wyrobów gotowych w akredytowanych laboratoriach. W procesie produkcji jedne ryby po oczyszczeniu są krojone w dzwonka, inne filetowane lub pozostające w tuszkach. To zależy od rodzaju ryby np.: ze względu na swoje nie duże rozmiary.
☑️ Wyroby i ich niepowtarzalny smak jest oparty na recepturach lokalnych. Gospodynie domowe, żony rybaków, przekazywały je z pokolenia na pokolenie.
☑️Przechowywać w +2 do +8 stopni C
- Wyjątkowy smak
- Dobrze dobrany produkt
- Pasja i zamiłowanie do tradycji
- PRAWDZIWY RARYTAS !
- Tak są przekazywane Pyszne Historie