CZEKOLADA MLECZNA 10 KG
Sicao CALLEBAUT 32,1% miazgi kakaowej
CHM-T92941-86A
Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wolne od obcych zapachów, temperatura 12 - 20C, wilgotność względna maksimum 70%
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, aromat sztuczny: wanilina, emulgator: E476
Wartość odżywcza na 100 g:
wartość energetyczna: 541 kcal/2265 kJ
zawartość białka: 5,6 g
zawartość tłuszczy 31,7 g
zawartość węglowodanów 56,8 g
Czekoladę można stosować :
- do fontann po uprzednim upłynnieniu
- do founde
- do ciast i wypieków
- do lodów, deserów oraz musów
- do produkcji pralin, czekoladek oraz dekoracji
- do bezpośredniego spożycia
Termin przydatności do spożycia - 18 miesięcy od daty produkcji
Występuje w formie 1,5 cm pastylek
Waga: 10 KG
Oryginalne opakowanie producenta 10 KG
Dlaczego my?
- kupując u nas, masz pewność świeżych produktów najwyższej jakości
- znamy się na czekoladach, gwarantujemy Państwu fachowe doradztwo przy zakupie naszych produktów
- pomagamy w wyborze rozwiązania dostosowanego do Państwa indywidualnych potrzeb
- naszym priorytetem jest zadowolenie klienta o czy świadczą nasze komentarze