MIYATA WOK STYLE GOTOWY MAKARON BEZ GLUTENU 270G x 10 SZTUK
Makaron Shirataki z mąki konjac. Są bezglutenowe, beztłuszczowe, bezcukrowe i niskokaloryczne.
Składniki:
Woda, mąka konjac 3%, skrobia z tapioki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330); środek ujędrniający: wodorotlenek wapnia (E526).
Wartości odżywcze na 100g:
- Energia (kJ) 42kJ / 10 kcal
- Tłuszcz: <0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany 0,8 g
- w tym cukier <0,5 g
- Białko: <0,5 g
- Sól 0,05 g
Sposób przygotowania:
Odsącz wszystkie płyny i kilkakrotnie dokładnie spłucz czystą wodą. Następnie przygotuj sos, sałatkę lub zupę do smaku, wymieszaj z makaronem koniakowym i podawaj.
Zalecenie:
Podczas spożywania przygotowanego produktu pić dużo wody.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej i chronić przed światłem słonecznym. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia: Chiny