Sfermentowana ciecierzyca natto bio 110 g - natto
Ten produkt posiada możliwie najdłuższy termin przydatności, ponieważ dopiero po złożeniu przez Ciebie zamówienia otrzymujemy go od producenta. Dlatego czas realizacji wynosi trzy dni robocze, ale zwykle wysyłamy paczkę już drugiego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki temu ten produkt nie jest magazynowany na naszych półkach i możemy zagwarantować najwyższą jakość.
SKŁADNIKI
ciecierzyca* poddana fermentacji bakterią Bacillus subtilis Natto, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt naturalny, do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 812,24 kJ/194 kcal
Tłuszcz: 2,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g;
Węglowodany: 26 g;
w tym cukry: 0,5 g;
Błonnik: 7,1 g;
Białko: 9,9 g;
Sól: 1,6 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temperaturze max 7°C
WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKICERTYFIKAT BIO:jestWEGAŃSKI:WEGAŃSKIBEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)Kraj Producenta:Polska