SKŁADNIKI
ciecierzyca* poddana fermentacji bakterią Bacillus subtilis Natto, woda, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt naturalny, do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 812,24 kJ/194 kcal
Tłuszcz: 2,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g;
Węglowodany: 26 g;
w tym cukry: 0,5 g;
Błonnik: 7,1 g;
Białko: 9,9 g;
Sól: 1,6 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temperaturze max 7°C
- BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO:jest
- Kraj Producenta:Polska
- Producent - nazwa i adres:TON COLOR MAREK KOŁODZIEJSKI (NATTO), LUDOWA 5C, 65-742 ZIELONA GÓRA
- WEGAŃSKI:WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI