Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 299,00 zł
- Severin sous vide SV 2447
- 307,99 zł z dostawą
- 55,00 zł
- Toster dwuszczelinowy Severin AT 2287 700 W
- 64,99 zł z dostawą
- 44,35 zł
- Osłona grzałki do maszyny Ariete 2973
- 54,34 zł z dostawą
Opis
SEVERIN - ZESTAW DO GOTOWANIA PRÓŻNIOWEGO Sous-Vide GARNEK model SV 2447 + ZGRZEWARKA Profi Cook Turbo Vacum + WORKI Profi Cook 50 szt.( 28 x 40 cm ) Zestaw użyty jeden raz , sprzedaje ponieważ nie mam czasu gotować , a zestaw jest jak NOWY Gotowanie próżniowe określane również jako gotowanie metodą Sous-vide. Metoda delikatnego przygotowywania mięsa, ryb i warzyw. Umożliwia gotowanie w precyzyjnie ustawionej temperaturze. Niska temperatura i para sprawiają, że potrawy zachowują witaminy, składniki i wartości odżywcze - dzięki delikatnej metodzie gotowania bez tłuszczu. Istotna jest funkcja ustawienia stałej niskiej temperatury dzięki elektronicznej regulacji temp. w zakresie od 40 do 90 stopni C. Teraz możesz zakupić komplet wraz z profesjonalną zgrzewarką do folii do Sous-Vide. Idealny zestaw dla wymagających kucharzy. Opis Garnka próżniowego SV2447 SOUS-VIDE: - urządzenie do gotowania próżniowego “SOUS- VIDE” - pojemność: 6 Litrów - obudowa ze szczotkowanej stali szlachetnej - wyjmowany pojemnik wewnętrzny z powłoką antyadhezyjną, pojemność: 6 l - łatwe czyszczenie - gotowanie w niskich temperaturach dzięki precyzyjnej elektronicznej regulacji temperatury w zakresie 40-99° C (z dokładnością do 1°C) - delikatny sposób gotowania bez dodatku tłuszczu: potrawy zachowują witaminy i wartości odżywcze - sygnał akustyczny - zegar 24-godzinny - wyświetlacz LED - lampka kontrolna - szczotkowana stal nierdzewna, czarny - wymiary: dł. = 44 cm, gł. = 29 cm, wys. = 23 cm - moc: ok. 550 W SOUS-VIDE W modzie jest gotowanie próżniowe, określane również jako gotowanie metodą Sous-vide (z francuskiego sous ‚pod‘; vide ‚próżnia‘). Metoda delikatnego przygotowywania mięsa, ryb i warzyw już od dawna nie jest tylko domeną szefów kuchni restauracji. Opis zgrzewarki • W pełni automatyczne urządzenie do pakowania próżniowego z obudową ze stali nierdzewnej • Doskonałe do dzielenia dużych ilości produktów spożywczych na mniejsze porcje • Oszczędność miejsca i bezpieczne przechowywanie bez stosowania konserwantów • Po zamknięciu w opakowaniu próżniowym żywność utrzymuje świeżość nawet 5 razy dłużej (dzięki spowolnieniu procesu utleniania) • Witaminy i składniki odżywcze są zachowane • Gotowanie próżniowe (Sous Vide) umożliwia konserwowanie żywności we własnym sosie. Podczas przygotowania nie następuje wysychanie żywności ani nie traci się składników odżywczych • Doskonałe również do przyprawionej i marynowanej żywności – opakowanie próżniowe utrzymuje pełnię aromatu • Szerokie i wytrzymałe zamknięcie hermetyczne daje pewność niezawodnego magazynowania
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.