Zestaw prezentowy to, 2 półtorakilogramowe dojrzewające sandomierskie sery od Dziedzica:
1. Zawisza Czarny
2. Ser z kozieradką
3. naturalna konfitura z moreli, powidła śliwkowe, miód kremowany z żurawiną
Sandomierskie dojrzewające sery od Dziedzica powstają w serowarni w Drygulcu (na trasie Sandomierz - Ćmielów), która mieści się w dawnym majątku po dziedzicu Roguckim. Właścicielem i pomysłodawcą tworzenia sandomierskich serów jest dziedzic Mariusz Małkiewicz. Tutaj powstał unikatowy czarny ser nazwany: "Zawisza Czarny", a jego nazwa pochodzi od najsłynniejszego rycerza średniowiecza pochodzącego z okolic Sandomierza. Idealnym dopełnieniem smaku serów są naturalne konfitury i kremowany miód z żurawiną. Ser "Zawisza Czarny", to ser z popiołem drzewnym i lukrecją, dojrzewający powyżej 12 tygodni.