Ser zagrodowy z mleka krowiego pasteryzowanego z Suwalszczyzny
waga: 300 g
Naturalny ser bez konserwantów, tradycyjnie wyrabiany z mleka krowiego z Suwalszczyzny.
Ser podpuszczkowy wędzony, produkowany jest według tradycyjnej receptury opracowanej na podstawie dawnych przepisów z regionu Suwalszczyzny.
Tradycyjny ser naturalnie wędzony
Wędzony w tradycyjnej wędzarni opalanej drzewem olchowym. Dzięki temu ser posiada piękną złotą barwę.
Świeże, smaczne sery prosto na Twoj stół
Aby zapewnić nawyższą jakość oferowanych serów, oferujemy sprzedaż serów w formie przedsprzedaży, czyli Twój ser jest przygotowywany po zakupie.
Dodatkowo pakowanie próżniowe pozwala na zachowanie świeżości podczas transportu.
Smaczne, zdrowe sery dla każdego kto szuka zdrowego, naturalnego i smacznego jedzenia.
Ser idealny na deskę serów, jako dodatek do potraw, przystawek.
Miłość jest tajemnym składnikiem, który czyni sery własnej roboty tak niepowtarzalnym i różni je od produktów przemysłowych. Nie powinniśmy na niej oszczędzać. Naukowo nie da się jej zmierzyć, nic nie kosztuje i jest zawsze do dyspozycji, jeśli chcemy jej dodać. Pełne miłości postępowanie zaczyna się od traktowania zwierząt, a kończy na podawaniu sera. Z doświadczenia wiadomo, ze ani odrobina uczucia się nie marnuje!
Wyobraź sobie chwilę, kiedy smakujesz ser napełniony dbałością, troską, milością. Twoje uderzone lagodnością lub intensywnością smaku kubki smakowe przesyłają do mozgu zakodowaną euforię, a Ciebie zalewa fala endorfin.
Składniki:
pasteryzowane mleko, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego.