SYCYLIJSKI Ser z mleka krowiego o wadze pomiędzy 270 a 295 gram
Ser bardzo ciekawy w smaku, delikatny.
Jest to ser typu Provola, ma około 1-3 miesiące, doskonale nadający się na kanapki, na deskę serów czy też do zapiekania, bardzo smaczny i zdrowy
Ser został spakowany hermetycznie przez producenta, jest to jedna czwarta całego sera. Termin przydatności do spożycia to około dwa miesiące
Produkcja: Sycylia
Producent: Caseificio La Cava
POSTAW NA JAKOŚĆ I SMAK ! ...to jest to co KOCHAMY :)
Skład: mleko krowie, sól, podpuszczka.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w lodówce w temperaturze dodatniej +4 ° C
Zdjęcia zostały wykonane przez nas i przedstawiają rzeczywisty produkt (nie katalogowy)
ANTE MSF jako wiodący importer produktów sycylijskich oraz producent bio cytryn i bio pomarańczy jest gwarantem jakości proponowanych artykułów. Nasi klienci są pewni, iż otrzymują zawsze świeży i wytworzony na Sycylii produkt o najwyższej jakości.
Miejsce produkcji sera
Sery produkowane są przez lokalnych małych wytwórców którzy od wielu lat dbają o najwyższą jakość swoich wyrobów. Dokładają najwyższych starań by produkty zawsze spełniały najwyższe standardy jakościowe.
Mleko z którego wytwarzane są sery zawsze pochodzi tylko z Sycylii co gwarantuje czysty smak i aromat sera. Ser jest delikatny i bardzo smaczny. Wytwarzany jest w samym sercu Sycylii. Zwierzęta hodowane są w naturalnych warunkach tak jak to było od zawsze.