Brzozowsky Slow Food to małe, rodzinne gospodarstwo ekologiczne. Znajduje się w Siedliskach na Pogórzu Dynowskim - to jedno z najczystszych przyrodniczo miejsc w Polsce.
Hodowane są tam kozy rasy Saaneńskiej, dzięki czemu mleko ma delikatnie słodkawy posmak. Wypasają się one na certyfikowanych, ekologicznych uprawach.
Wyznając filozofię Slow Food, wszystkie produkty wyrabiane są ręcznie, tradycyjnymi metodami.
Włożono w nie dużo pracy i serca, aby mogli państwo delektować się ich smakiem i zapachem. Bez pośpiechu.
Zapraszamy do spróbowania wyjątkowego, naturalnego sera koziego.
Ser kozi marki Brzozowsky Slow Food wytwarzany jest w Polsce w 100% ze świeżego mleka koziego.
Zawartość opakowania: ok. 200g.
Skład: mleko kozie ekologiczne, podpuszczka, kultury bakterii.
Zaleca się przechowywać produkt w temperaturze od 2°C do 6°C.
Data przydatności do spożycia: 14 dni od daty produkcji wybitej na wieczku.
Od 99zł dostawa kurierem GRATIS.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt:
telefon: 13 439 80 04
lub przez przycisk "zadaj pytanie sprzedającemu"