Włoski ser dojrzewający Tre Latti z peperoncino 280g - Etnei spożyć do 14 dni od daty pakowania Schronisko Bukowina
Tre Latti - włoski przysmak
W dosłownym tłumaczeniu ser dojrzewajacy Tre Latti jest to ser powstały z trzech rodzajów mleka: krowiego, koziego i owczego. Ser Tre Latti con Nocci dostępny w tej ofercie jest z dodatkiem ostrej papryczki.
Ser posiada prosty Składniki: mleko owcze, krowie i kozie, a także peperoncino suszone, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, sól.
Produkt jest importowany z Włoch bezpośrednio przez nas. Oferta dotyczy 1/8 kręgu sera o wadze minimalnej 280 gramów. Cały krąg to waga około 2,5-2,8 kg. Ser jest krojony i pakowany próżniowo w dniu zakupu. Zdatność do spożycia wynosi około 2 miesiące od daty zakupu.