SER CAMEMBERT W PANIERCE BIO (50 % TŁUSZCZU W SUCHEJ MASIE) 100 g - OMA
18,91
SKŁADNIKI
80%
ser camembert* (pasteryzowane mleko krowie*,
sól morska, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna), bułka tarta*
10% (mąka pszenna*, drożdże*, sól), masło
klarowane* 9,5%, proszek jajeczny*, mąka
pszenna*(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w
atmosferze ochronnej. Produkt wstępie upieczony.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna:1468 kJ /351
kcal
Tłuszcz:28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:17
g
Węglowodany:8,0 g
w tym cukry: 1,2 g
Białko: 18
g
Sól:2,0 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Smażyć na patelni z odrobiną masła klarowanego lub
na oleju na średnim ogniu przez około 3-4 minuty z każdej strony na złoty
kolor.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +6 do +8stopni
C.