Norweski ser powstały z połączenia mleka krowiego i koziego. Jest to jeden z najbardziej zaskakujących serów - można go jeść na kanapkach. Można również wykorzystywać go do pieczywa chrupkiego i gofrów (bardzo dobrze smakuje również z konfiturą truskawkową lub malinową) oraz jako składnik m.in. brownie, sosów i gulaszu, a także jest doskonałym dodatkiem do płatków owsianych. Świetnie sprawdzi się jako ser do burgerów :)
Sery pakujemy w kawałku.
Informacje dotyczące pakowania - w przypadku wysokich temperatur produkty zabezpieczamy wkładami chłodzącymi lub suchym lodem. W okresie zimowym zamówienia wysyłane są bez wkładu.
Waga sera może się różnić około 5-10 % - na korzyść klienta :) Sery kroimy w dniu realizacji zamówienia aby jakość i świeżość była jak najwyższa, w związku z czym gramatura może się delikatnie różnić.
Zapraszamy również do zapoznania się z opiniami o Naszym sklepie w wizytówce Google : Deska Serów Gdańsk :)