Połączenie cytryny i odświeżającej ostrości pieprzu z jedwabistym serem. Niezapomniane doznania smakowe gwarantowane. Zaw. tł. co najmniej 50%. Ser półtwardy produkowany z mleka siennego Czas dojrzewania naturalnego : 6–8 tygodni.
Ser pakujemy w kawałku lub plasterkach - prośba o dodatnie informacji o wyborze krojenia w uwagach.
Informacje dotyczące pakowania - w przypadku wysokich temperatur produkty zabezpieczamy wkładami chłodzącymi lub suchym lodem. W okresie zimowym zamówienia wysyłane są bez wkładu.
Waga sera może się różnić około 5-10 % - na korzyść klienta :) Sery kroimy w dniu realizacji zamówienia aby jakość i świeżość była jak najwyższa, w związku z czym gramatura może się delikatnie różnić.
Zapraszamy również do zapoznania się z opiniami o Naszym sklepie w wizytówce Google : Deska Serów Gdańsk :)