SKŁADNIKI
ekologiczne ogórki 51%, woda, ekologiczna cebula 8,5%, ekologiczny cukier trzcinowy, ekologiczny ocet jabłkowy, ekologiczna kurkuma, ekologiczna papryka chilli,naturalna sól kamienna kłodawska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sałatka ogórkowa z cebulą bezglutenowa BIO. Pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 185 kJ/44 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 9,7 g
w tym cukry: 9,7 g
Białko: < 0,5 g
Sól: 0,82 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
EAN: 5900900003369
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Kraj pochodzenia składników: Polska
Kraj producenta: Polska
PKWiU: 10.39.18.0
Producent - nazwa i adres: KOWALEWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, STAWISZCZE 1 A, 98-200 SIERADZ
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK