Salami spianata piccante plastry 80g Bell
Bell
Spianata piccante produkowany we Włoszech z mięsa wieprzowego, hodowanego w UE. Pokrojone w plasterki i wyrzucone na tacę z efektem skalara.
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki 100g produktu wyprodukowano ze 135g mięsa wieprzowego. składniki: mięso wieprzowe (ue), sól, dekstroza, sacharoza, aromaty, przeciwutleniacze: e301, substancje konserwujące e250, e252
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Zawartość netto 80 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 133 x 240 x 12 mm
Waga warstwy palety 24 kg
Waga jednostkowa brutto 0,08 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Liczba opakowań konsumenckich 12 szt.
Waga brutto 1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 24 op. zb. (DU)
Kod CN 1601 00 91
Wysokość palety 93 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 192 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 348 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 25 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 29 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1447 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g