SAJGONKI WARZYWNE Z TOFU I ANANASEM BIO 200 g - LO
LOTUS (świeże produkty wegańskie
SKŁADNIKI Nadzienie: kapusta biała kiszona* 22%,tofu* 7% (woda, soja*, substancja wiążąca: chlorek magnezu), ananas* 7%, marchew*, kapusta biała*, migdały* 5%, kiełki fasoli mung* 5%, rodzynki* płatki ziemniaczane*, przyprawy* (zawiera gorczycę*), sól morska. Ciasto: woda, mąka zpszenicy orkisz* 15%, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna:863 kJ/206 kcal Tłuszcz:9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,3 g Węglowodany: 22 g w tym cukry:6,7 g Błonnik:3,1 g Białko:5,5 g Sól:1,1 g INFORMACJE ALERGENNE Może zawierać sezam i orzechy nerkowca SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu 2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.