Rzodkiew marynowana (Sushi Takun) PICKLED RADISH, Daikon, Oshinko
Używana do przyrządzania sushi w Hosomakach, Futomakach, Urumakach jako jeden ze składników. Kroimy w paseczki i tak wkładamy do rolek wraz z innymi składnikami. Stosowane w restauracjach i barach sushi, pasują do łososia, krewetek, awokado i wszystkich składników, które harmonizują ze słodkim smakiem chrupiącej rzodkwi.
Można wykorzystywać w tradycyjnej kuchni, jako dodatek do sałatek i innych potraw w zależności od naszych upodobań i smaku. Jest chrupiąca ma pyszny słodko kwaskowy smak.
Skład: Rzodkiew, woda, sól, substancja konserwująca (sorbian potasu, pirosiarczyn sodu), regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, kwas octowy), substancja słodząca (sacharyna, Acesulfam K, aspartam), barwnik (ryboflawina). Zawiera źródło Fenyloalaniny
Wartość odżywcza w 100 g:
energia: 58 kJ / 13,9 kcal
tłuszcz: 0,05 g (w tym kwasy nasycone: 0,01 g)
węglowodany: 2,7 g (w tym cukry 0,0 g)
białko: 0,37 g
sól: 2,5 g.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Pochodzenie: Chiny
Najlepiej spożyć przed: 12.03.2025 r.
Masa netto: 600 g. netto po odcieku: 500 g.
Waga do wysyłki z opakowaniem: 950 g.
Wszystkie produkty są bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowane do wysyłki.
Dziękujemy i zapraszamy na nasze inne aukcje - SushiSam.