RZEŻUCHA ziarno
Nasiona pakowane są w woreczki foliowe typu doypack.
Nasiona pochodzą z upraw z mojego gospodarstwa, które może pochwalić się długoletnią tradycją uprawy ziół.
Dlaczego warto spożywać rzeżuchę?
Świeża rzeżucha jest uznawana za prawdziwą skarbnicę witamin: A, C, K, B2, B6 i kwasu foliowego oraz składników mineralnych: wapnia, żelaza, magnezu, potasu, jodu, miedzi i manganu. Osoby zmagające się z cukrzycą powinny spożywać zieloną trawę z uwagi na jej właściwości obniżające poziom cukru we krwi. Ponadto poprawia pracę trzustki, wspomaga leczenie osteoporozy, anemii, choroby wieńcowej i reumatyzmu. Zalecana jest także osobom zmagającym się z problemami skórnymi i łamliwymi paznokciami.
Tel. kontaktowy: 665-106-046, 783-258-540
Produkt polski.