Krajalnica - 220 mm - do 12 mm ROYAL CATERING 10011514 RCAM-220B
MARKA: ROYAL CATERING
NUMER KATALOGOWY / MODEL:
10011514 RCAM-220B / EX10011514
✔ OPIS PRODUKTU:
PARAMETRY:
- Napięcie 230 V
- Moc 120 W
- Średnica ostrza 220 mm
- Grubość cięcia 0-12 mm
- Ostrzałka Wbudowana i półautomatyczna
- Materiał obudowy Aluminium
- Wykonanie uchwytów Plastik
- Wykonanie ostrza Specjalna stal do ostrzy
- Prowadnica Łożysko ślizgowe i łożysko kulkowe
- Długość prowadnicy 180 mm
- Maksymalna szerokość krojenia 185 mm
- Maksymalna wysokość krojenia 160 mm
- Prędkość obrotów ostrza 354 obr./min
- Przewód zasilający 1,1 m
- Instrukcja obsługi Tak
- Wymiary (DxSxW) 44,00 x 38,00 x 37,00 cm
- Waga 15,00 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW) 47,50 x 58,00 x 42,50 cm
- Waga wysyłki 17,55 kg
Wydajność modelu to zasługa silnika 120 W. Ostrze obraca się z prędkością 354 obr./min. Pozwala na błyskawiczne i bezwysiłkowe uzyskanie pożądanego efektu.
Szerokie zastosowanie produkt zawdzięcza wykorzystanemu w nim ostrzu. Tarcza o średnicy 220 mm nadaje się do krojenia różnego rodzaju żywności, w tym mięsa bez kości, kiełbasy, wędlin.
Bezstopniowa regulacja daje możliwość uzyskania plastrów o grubości 0-12 mm. Klient dostosowuje parametry urządzenia do własnych potrzeb za pomocą gałki. Krajalnica pozwala porcjować kawałki o maksymalnej szerokości 18,5 cm i wysokości 16 cm.
Ergonomiczna konstrukcja to kolejna z zalet krajalnicy od Royal Catering. Wytłaczana powierzchnia tacki podawczej zapobiega ślizganiu się krojonych produktów. Jest ona nachylona, co wpływa na lekkość pracy. Zastosowanie równocześnie łożyska kulkowego oraz ślizgowego obniża poziom tarcia i hałasu generowanego podczas pracy. Wygodę obsługi sprzętu zwiększa też zintegrowana, półautomatyczna ostrzałka.
Ochronę użytkownika zapewniają dodatkowe elementy: przezroczysta nakładka i osłona ostrza. Krajalnica posiada plastikowe rączki pozwalające na stabilny chwyt. Nóżki są antypoślizgowe.
CECHY:
- Szybkie krojenie – aż 354 obrotów na minutę
- Wydajność – duża moc 120 W
- Wygoda – bezstopniowa regulacja grubości krojenia (0-12 mm)
- Uniwersalność – ostrze 220 mm nadaje się do krojenia wszelkiego rodzaju wędlin
- Praktyczność – urządzenie wyposażono w półautomatyczną, zintegrowaną ostrzałkę