URZĄDZENIE DO GOTOWANIA SOUS VIDE
O MOCY 800 W
ZAKRES TEMPERATURY
OD 0 DO 90°C
ROYAL CATERING 10010400
PARAMETRY:
- Napięcie: 230 V
- Moc: 800 W
- Materiał obudowy: Stal nierdzewna
- Zakres temperatury: 0 – 90°C
- Zakres czasu: 0 – 99 h
- Maks. pojemność wlewcza: 8 l
- Pojemność całkowita: 10 l
- Dokładność temperatury: 0,1°C
- Wymiary (DxSxW): 27 x 38 x 22.5 cm
- Waga: 4 kg
- Wymiary wysyłki (DxSxW): 46 x 31 x 29 cm
- Waga wysyłki: 4.85 kg
CECHY:
- Gotowanie sous vide
- Duża pojemność
- Separator do woreczków
- Stal nierdzewna
- Termostat
- Timer
- Wyświetlacz LED
- Łatwe czyszczenie
- Niewielkie wymiary
Urządzenie do gotowania sous vide Royal Catering umożliwia obróbkę termiczną żywności w niskich temperaturach, co pozwala jej zachować właściwości odżywcze. W metodzie wykorzystuje się plastikowe worki próżniowe.
Oferowany model nadaje się zarówno do profesjonalnej, jak i domowej eksploatacji.
Pojemność wlewcza wynosi 8 l, a całkowita 10 l. W środku znajduje się stojak ze stali nierdzewnej do umieszczania woreczków z jedzeniem.
Sprzęt można wygodnie przenosić za pomocą rączek. Niewielkie wymiary oraz waga wspomagają transport
Grzałka o mocy 800 W zapewnia szybkie osiągnięcie żądanej temperatury z zakresu od 0 do 90°C z dokładnością 0,1°C. Timer pozwala ustawić czas działania do 99 godzin. Parametry pracy są widoczne na wyświetlaczu LED
Na bezpieczeństwo obsługi wpływa izolowany termicznie uchwyt pokrywy
ZAKRES DOSTAWY:
- Urządzenie do gotowania sous vide
- Osobny stojak
- Przewód zasilający
- Instrukcja obsługi