Roślinna alternatywa Carpaccio BIO 90 g
BIOLAB
Roślinna alternatywa carpaccio BIO SKŁADNIKI: woda, GLUTEN pszenny* 32%, mąka z ciecierzycy*, olej słonecznikowy*, sól jodowana (sól morska, jodan potasu 0,007%), buraki*, mąka z PSZENICY durum*, niekatywne drożdże, glukoza*, aromat naturalny, sos SOJOWY* (soda, ziarna SOJA*, cała PSZENICA*, sól morska), antyoksydant: kwas askorbinowy, prrzyprawy*, aromatyczne zioła*, czosnek*. *pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
- Kwasy: 0.7
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH: 10
- Sol: 2.8
- Cukry: 3.2
- Bialko: 32
- Blonnik: 4.3
- Tluszcz: 6.8
- Weglowodany: 7
- Wartosc_odzywcza: 941/224
- mozliwealergeny: SELER
- alergeny: SELER
- Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 0 do +8 stopni C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu
- BIO: BIO
- Twr_KrajPoch: IT
- Wegański: WEGAŃSKI
- Wegetariański: WEGETARIAŃSKI