ROSAN G DESINFECT - MYCIE I DEZYNFEKCJA POJEMNOŚC 1 L
NIEZBĘDNY W SKLEPIE , GASTRONOMII ORAZ W DOMU
Preparat do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń gastronomicznych : lodówek, lad chłodniczych i ich wyposażenia, krajalnic, frytkownic, maszynek do mielenia mięsa, blatów roboczych i taśm produkcyjnych. Do użytku profesjonalnego.
Sposób użycia: Roztwór roboczy 3% (0,3L/10L wody). Czas działania na powierzchnię – 5 minut na bakterie i 15 minut na grzyby. Temperatura roztworu roboczego 40°C. Po umyciu dokładnie spłukać wodą o jakości wody pitnej. Dla uzyskania skuteczności produktu niezbędne jest utrzymanie temperatury roztworu roboczego min. 40°C.
Nr pozwolenia na obrót produktem biobójczym: 3231/07
Substancja czynna: chlorek didecylodimetyloamonu – 9g/100g
Zawiera: chlorek didecylodimetyloamonu, alkohole C9-11 rozgałęzione i liniowe, etoksylowane, metakrzemian sodu, środki dezynfekcyjne 5-15%, kationowe środki powierzchniowo czynne 5-15%,
niejonowe środki powierzchniowo czynne 5-15%, EDTA < 5%.
Do faktury dołączone są atest i karta charakterystyki preparatu.