Od lat Pasztet z drobiem Rolnik gości na polskich stołach, będąc jednym z ulubionych dodatków do pieczywa. Wyrazisty smak oraz delikatna konsystencja to zasługa tradycyjnej receptury, łączącej mięso wieprzowe i drobiowe oraz starannie dobraną kompozycję przypraw.
Danie wolne od glutaminianu monosodowego.
Skład:
woda, skórki wieprzowe 12,9%, skórki z indyka 9,7%, mięso oddzielone mechanicznie z indyka 7,5%, kasza manna z pszenicy, wątroba z kurczaka 4,3%, wątroba wieprzowa 4,3%, przyprawy i dodatki funkcjonalne (sól, przyprawy, substancja konserwująca: azotyn sodu, białko sojowe, stabilizatory: difosforany i trifosforany, substancja żelująca: karagen, aromaty, cukier, glukoza, mąka pszenna, warzywa suszone, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna), białko sojowe, cebula suszona.