Przepis na lekko ostry sos, inspirowany uliczną kuchnią tajska? Chili, cebula, czosnek oraz curry i kolendra to połączenie, które tworzy nasz Red Thai. Chcesz odmienić swoje dania z ryżem i makaronem? On poleca się do tego zadania. Poczuj klimat Azji.
Bez dodatku cukru i bez substancji konserwujących.
Spróbuj! Polubisz. Roleski
WYPRZEDAŻ TERMIN PRZYDATNOŚCI 20.02.2024
Sos Red Thai KETO zawiera substancję słodzącą.
Sos lekko ostry z chili.
Składniki: pasta cebulowa(woda, cebula (10%),sól), woda, ocet spirytusowy, papryka czerwona, czosnek(4,4%), skrobia modyfikowana, zagęszczony sok z ananasa, chili(2%), ocet jabłkowy, przyprawy, mączka gorczycy, koncentrat soku z czarnej marchwi, aromaty, zagęszczony sok z limonki, substancja słodząca: sukraloza