Belgijska czekolada jest uważana przez wielu za najlepszą na świecie, gdyż belgijscy producenci używają najwyższej jakości ziaren kakao. Przedstawiamy Państwu najwyższej jakości wyselekcjonowane orzechy i owoce oblane wysokogatunkową czekoladą belgijską.
- Wartości odżywcze: na 100g
- Energia: 417kcal
- Tłuszcze: 15g
- Tłuszcze nasycone: 9.3g
- Węglowodany: 68g
- Cukry: 64g
- Białko: 4g
- Sól: 0.2g
Skład: rodzynki 60% (rodzynki, olej słonecznikowy, przeciwutleniacz: tlenek siarki), czekolada mleczna (39%) [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka), emulgator (lecytyny z soi), miazga kakaowa, aromat waniliowy], mieszanina glazurująca [syrop glukozowy, cukier, emulgator (guma arabska), skrobia modyfikowana kukurydziana, olej kokosowy, substancja konserwująca(E200), etanol, substancja glazurująca (szelak), emulgator (glicerol)].
Kraj pochodzenia: Słowacja