Belgijska czekolada jest uważana przez wielu za najlepszą na świecie, gdyż belgijscy producenci używają najwyższej jakości ziaren kakao. Przedstawiamy Państwu najwyższej jakości wyselekcjonowane orzechy i owoce oblane wysokogatunkową czekoladą belgijską.
- Wartości odżywcze: na 100g
- Energia: 658kcal
- Tłuszcze: 60g
- Tłuszcze nasycone: 6.2g
- Węglowodany: 13g
- Cukry: 0g
- Białko: 22g
- Sól: 1.8g
Skład: rodzynki (56,5%) czekolada mleczna 16,5% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, serwatka w proszku (z mleka) , miazga kakaowa, emulgator (lecytyny (z soi)) , aromat waniliowy], gorzka czekolada (16,5 %) [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny (z soi)) aromat waniliowy], biała czekolada (16%) [cukier, olej kokosowy, mleko w proszku , naturalny aromat jogurtu, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy, emulgator (lecytyny (z soi)) , aromat waniliowy], mieszanina glazurująca (1%) [syrop glukozowy, cukier, emulgator (guma arabska), skrobia modyfikowana kukurydziana, olej kokosowy, substancja konserwująca (sorbinian potasu), etanol, substancja glazurująca (szelak), emulgator (glicerol)].
Kraj pochodzenia: Słowacja