Danie restauracyjne zamknięte w weku!
RILLETTES Z GĘSI przygotowujemy tylko i wyłącznie z gęsich udek, które wraz z kompozycją przypraw długo gotujemy. Głęboki smak rillettes uzyskujemy dodając do gęsiny wytrawne, białe wino i słodkie polskie jabłka.
Podczas produkcji wszystkich naszych dań unikamy używania konserwantów, stabilizatorów i ulepszaczy. Proces konserwacji oparty jest wyłącznie na tradycyjnych metodach pasteryzacji z użyciem najwyższej jakości składników.
Masa netto: 180 g
Jak podawać to danie:
Nasz rillettes idealnie smakuje z chrupiącym pieczywem i dodatkiem naszej konfitury żurawinowej.
WEKUJEMY Z SERCEM!
Sprawdź jak dobry skład mają nasze weki:
mięso z uda z gęsi 46,6%, woda, tłuszcz z gęsi 7,5% , białe wytrawne wino, cebula, jabłko, sól, czosnek, olej rzepakowy, ziele angielskie, liść laurowy, pieprz, tymianek
alergen: siarczyny
WYPRODUKOWANO W POLSCE
wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1615 kj; 386 kcal, tłuszcz – 29,40 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 9,10 g, węglowodany – 2,78 g, w tym cukry – 0,33 g, białko – 27,68 g, sól – 1,89 g
masa netto: 180g
Nasze weki wystarczy przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.