Danie restauracyjne zamknięte w weku!
RILLETTES WIEPRZOWY to długo gotowana łopatka wieprzowa, która staje się tak delikatna, aż mięso staje się miękkie i delikatne. Do naszego rillettes dodajemy wędzony boczek i smalec dzięki czemu jest wyrazisty i aksamitny. Smak dopełnia białe wino, ocet jabłkowy i kompozycja przypraw.
Podczas produkcji wszystkich naszych dań unikamy używania konserwantów, stabilizatorów i ulepszaczy. Proces konserwacji oparty jest wyłącznie na tradycyjnych metodach pasteryzacji z użyciem najwyższej jakości składników.
Masa netto: 190 g
Jak podawać to danie:
Nasz rillettes idealnie smakuje z chrupiącym pieczywem w towarzystwie kiszonego ogórka lub marynowanych grzybów leśnych.
WEKUJEMY Z SERCEM!
Sprawdź jak dobry skład mają nasze weki:
łopatka wieprzowa 43,9%, boczek wędzony, parzony, wieprzowy ( brzuch wieprzowy, 100 g produktu otrzymano ze 140 g mięsa, przyprawy, glukoza, cukier, sól spożywcza, aromat naturalny) 14,8%, woda, białe wytrawne wino, tłuszcz wieprzowy 9,5 %, cebula, ocet jabłkowy (zawiera siarczyny), czosnek, cukier trzcinowy, sól, pieprz, ziele angielskie, goździki, liść laurowy.
alergen: siarczyny
WYPRODUKOWANO W POLSCE
wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1680 kj; 402 kcal, tłuszcz – 34,54 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14,30 g, węglowodany – 2,23 g w tym cukry – 1,20 g, białko – 20,53 g, sól – 0,55 g
masa netto: 190g
Nasze weki wystarczy przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.