Opis szczegółowy
Deser numer 1 w kuchni francuskiej.
Przygotowany z wyłącznie naturalnych składników: świeżej śmietanki, świeżych jajek oraz prawdziwej wanilii Bourbon, (widoczne w kremie małe czarne ziarna), dodane w torebce najlepszej jakości płatki karmelu. Wszystko to sprawia, że Crème Brûlée RIANS może śmiało uchodzić za królewski deser na poziomie top restauracji.
Należy posypać krem płatkami karmelowymi z torebki i przypalić je od góry palnikiem, aż do uzyskania szklistej powierzchni lekko przypalonego karmelu.
Parametry produktuSmak: Śmietankowy, Waniliowy
Składniki: Śmietanka (51%), mleko odtłuszczone, jaja (13%), cukier, żółtka jaj, naturalny aromat wanilii bourbon, ziarenka wanilii. posypka: płatki karmelowe ( syrop glukozowy, cukier)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Francja
Zawartość netto: 200 g
Wymiar opakowania (SxWxG): 16,4 x 3,6 x 8,2 cm
Waga brutto: 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 19 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto: 0,4 kg
Liczba opakowań konsumenckich: 6 szt.
Liczba warstw na palecie: 12 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 228 op. zb. (DU)
Wysokość palety: 1,11 m
Kod CN: 1901 90 99
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 7 °C
AlergenyMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Seler i produkty pochodne: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Soja i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Orzechy: Nie
Łubin i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaJednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 18 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 17 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 17 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 10 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,11 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3,9 g
Wielkość porcji: 200 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 951 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 245 kcal/100g