Revelation Organics - Certified Organic Matcha zielonej herbaty Powder 100g - klasa Premium japoński Kulinarny - Bezpośrednio z Nishio Japonii - Vegan naturalny zdrowy plantbased Dieta Gotowanie Pieczenie Koktajle
- NASZ Premium japoński Matcha zielonej herbaty w proszku jest idealny do gotowania, pieczenia, mieszania, latte i koktajle.
- ODKRYJ Matcha recepty z naszego wolnego eBook. Tworzenie pyszne ciasteczka, ciasta, koktajle i więcej, a wszystko z bogatym aromatem zielonej herbaty matcha.
- 100% CERTIFIED ORGANIC Matcha zielonej herbaty proszek od znanego regionu Nishio Japonii, nie gorszy produkt Chiny.
- PRZYGOTOWANIE doskonałego Matchaobraz TEA - środek, z jednym szufelka 1-2 gramów z bambusa chashaku (łopatki), dodaje się 80 ml wody, ciepłej wody, a następnie za pomocą trzepaczki chasen (bambusa trzepaczki) aż do uzyskania gładkiej pojawia piany. Pyszne!
- SATYSFAKCJA GWARANTOWANA! Jeśli nie jesteś szczęśliwy, nie jesteśmy szczęśliwi - kontakt w celu natychmiastowego zwrotu, jeśli nie są spełnione w jakikolwiek sposób.
Informacje o produkcie:
- Wymiary produktu: 1 x 11 x 16 cm
- numer katalogowy producenta: MATCHA010
- Skład: 100% organiczną matcha proszek zielonej herbaty
- Waga: 50 gramów
- Wskazówki: To jest silniejsze kulinarny gatunek - najlepiej stosować w pieczenia, gotowania i mieszania.
- Kraj pochodzenia: Japonia
- Lokalizacja produkcji: Japonia
- Kraj pochodzenia podstawowego składnika (ów): Japonia
- Marka: Revelation Organics
- Kuchnia: japoński
- Format: Parter
- Specjalne organic
- Certyfikat: Organic zgodnie z dyrektywą 834/2007
- Kofeina zawartość organic
- Producent / Producer: Objawienie Organics
OBJAWIENIE ORGANICS - Specjaliści w japońskiej herbaty Jesteśmy pasjonatami herbat i specjalizuje się w wysokiej jakości ekologicznych japońskiej zielonej herbaty. Wszystkie nasze herbaty pochodzą bezpośrednio z osiedli z dziedzictwa wielowiekowej tradycji i są w 100% ekologiczne. Więc dlaczego nie dla siebie, Discover Tea and Experience Objawienie! Premium Matcha zielonej herbaty Powder Bezpośrednio z Japonii Nasze Kulinarne gatunku matcha pochodzi bezpośrednio od światowej sławy osiedli herbaty w Nishio, Japonia. Nasz matcha jest starannie ręcznie oskubane i stoneground do drobnego proszku przed wysłaniem poprzez lotniczą do zapewnienia najświeższych możliwą jakość dla Ciebie. Idealne do gotowania, pieczenia, Koktajle oraz Lattes Matcha zielonej herbaty jest wszechobecny w całej Japonii i znajduje się w napoje, przekąski podawane swoje dobrze znane korzyści zdrowotne i chcemy zaoferować tej samej jakości Matcha do Wielkiej Brytanii. 100% Certified organiczne Nasze Matchaobraz certyfikat 100% organicznego przez rolników i hodowców organicznej w Wielkiej Brytanii. Bądź ostrożny kupując Matcha z Chin, które są zwykle gorszej jakości i może zawierać szkodliwe ilości ołowiu. Jako Matcha to produkt można spożywać - chcesz mieć pewność, że dostajesz go z najczystszych i najbardziej naturalnym źródle.
Uwolnij swoją kreatywność
Wszechstronny składnik, nasz proszek matcha Zielona herbata może być stosowany w wielu przepisów, począwszy od zielonej herbaty lody, macarons, lub ciast.
The Making of Matcha
Różnica Objawienie Organics rozpoczyna się u źródła - Nishio, Japonia. Oto idealne małżeństwo z urodzajnych gleb i niepowtarzalny klimat tworzy najdoskonalszą herbaty matcha na ziemi! Liście są starannie dobrany, skrupulatnie deveined, lekko parzony, zanim będzie stoneground w proszku grzywny.
Łatwe Matcha Przepisy aby zacząć
Matcha Coconut Milk
To jest bardzo proste latte z zaledwie dwóch składników (i odrobiną słodzika jeśli chcesz) i wegańskie przyjazny też! Idealny na rozpoczęcie dnia. Składniki (1) ½ - 1 łyżeczka Objawienie Organics proszek Premium Kulinarne klasa Matcha ¼ kubek gorącej wody ¼ kubek podgrzać mleko kokosowe Opcjonalnie - sweetner swojego wyboru, do Instrukcji smakowych przesiać swoją Matcha jest więc grudek łyżka matcha do dużego kubka. Dodać gorącą wodę i mleko kokosowe i ubijania energicznie w górę iw dół, aż pienisty - około 30 sekund lub więcej. (Można również użyć małej kuchni trzepaczki, jeśli nie mają trzepaczki matcha). Smak i dodać dodatkową wodę, mleko kokosowe i / lub miodu do swoich potrzeb.
Matcha Chia Seed Pudding
Gotowy, aby przejść na zielono? Ten energetyzujący śniadanie (lub przekąska) miska będzie Cię napędzany niezależnie dzień przynosi. Składniki (2) 2 szklanki mleka niesłodzone migdałowy 1/2 kubek chia nasiona 1 / 4-1 / 2 łyżeczki Ap organicznych Premium Kulinarny stopnia Matchaobraz proszek 1-2 łyżki syrop klonowy lub owoców miodu sezonowe, do uzupełniania instrukcji w sposób dużej misce wymieszać mleko migdałowe i chia nasion. W oddzielnej małej miski, proszku miesza matcha z miodem lub syrop klonowy, aż do matcha robi ’ t mają żadnych grudek w nim. Dodaj słodzone matcha na nasiona chia i dobrze wymieszać do połączenia. Pokrycie czaszy i pozwolić matcha chia budyń wygrzewania co najmniej 3 godzin w lodówce, a korzystnie przez noc. Dodać mleko migdałowy lub więcej wody w celu rozrzedzenia na pudding jak pożądane i dodać więcej środka słodzącego (syrop lub miód) do smaku. Top z sezonowych owoców i podawać.
Raw Matcha Cheesecake Wapno
To surowe, wegańskie i bezglutenowe matcha wapno sernik ze skórką pistacjowym ma być na mojej liście top 3 ulubione desery wszech czasów! Surowe desery są świetne, ponieważ jest nieco idiotoodporny ponieważ tam ’ y nie wymaga pieczenia! Składniki (4) Skorupa 1/2 kubek pistacje 3 terminy, pestki 1 łyżeczka oleju kokosowego napełniania 1/4 filiżanki nerkowce, moczone przez 2 godziny lub dłużej 1 zamrożonego dojrzałego banana 2 i 1/2 łyżeczki Ap organicznych Premium kulinarne klasa 2 łyżki proszku Matcha czystego syropu klonowego 1/8 filiżanki soku z limonki 1/4 szklanki pełnotłustego mleka kokosowego olej kokosowy 1 łyżka roztopionego instrukcje dotyczące skorupy: Dodać wszystkie składniki skorupy w malakserze i proces, aż do uzyskania drobnej kruszą linia 4-calowy sprężyny tworzą szalki z pergaminu papieru i wytłoczyć mieszaninę w dół na nim. Miejsce w zamrażarce podczas przygotować nadzienie do napełniania: przepłukać i osuszyć nerkowce, a następnie dodać je do malaksera z resztą składników wypełniających, z wyjątkiem oleju kokosowego. Blitz, aż będzie gładkie, a następnie dodać olej kokosowy i zmiksować kilka połączyć MONTAŻ: Wlać nadzienie nad skorupy i miejsce z powrotem w zamrażarce. Zamrożenia przez około 2 godziny do napełniania do silnego się. Następnie wyjąć z patelni i ciesz się!